Afslankmassage

90% van alle vrouwen heeft last van cellulite.
Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.

Je verliest met deze kuur geen gewicht, maar de huid wordt gladder, egaler en slanker.

Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na de behandeling ook verkwikt en energiek.


Wat is cellulite?

Celluloïde wordt veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap en menstruatie.

Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor "kussentjes" ontstaan.

De behandeling

De afslankmassage werkt diep tot in het bindweefsel en heeft stevige massagetechnieken om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd.

De massage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.
De behandelingen duren (per zone) ongeveer 40 minuten. en worden voor het beste resultaat uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 6 weken.

De meest voorkomende zones zijn: billen, benen, heupen, buik en armen.

Let er wel op dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn!

Door elke dag 2 liter water te drinken (om de afvoer van gifstoffen te regelen) en op uw voedings- en bewegingspatroon te letten, boekt u het beste resultaat.

Body Contour Gel

Aan het eind van elke behandeling wordt er een body contour gel aangebracht op de zone.

Deze gel is gebasseerd op drie krachtig werkende ingrediënten:

Algenextract wordt door de huid opgenomen en breekt onderhuids vet en vuil af. Menthol stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor de afvoer van afvalstoffen optimaliseert. Klimop ondersteunt het herstel van de huidstructuur en zorgt voor een mooi strak en glad resultaat. De toegevoegde aloë vera draagt bij aan een fitte en mooie huid.

Deze gel is een prima middel om plaatselijk af te slanken en de door celloïde aangetaste huid weer optimaal in conditie te brengen.

Body Contour Gel is ook in mijn praktijk te koop voor eventueel dagelijks gebruik.