AURA- EN CHAKRA HEALING

 

Voor meer diepere inzichten, oplossen van blokkades en stagnaties die je ervaart in je leven.

Maar ook je lichamelijke klachten worden op een dieper niveau aangepakt.

Het is geen vervanging van de reguliere medische zorg maar kan hierbij worden toegepast om genezing te versnellen of om pijn te verlichten.

WAARVOOR

Blessures, darmklachten, depressiviteit, emoties, hoofdpijn en migraineklachten, ontstekingen, pijn, stress en overspannenheid, traumaverwerking, vermindering van spanning, algehele moeheid, lichamelijke zwakte.


DE BEHANDELING

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten en wordt over de kleding uitgevoerd. Eerst wordt de achterkant en daarna de voorkant van het lichaam behandeld met Reiki en magnetiseren. Er worden 7 chakrastenen neergelegd op de chakra's en aan het eind van de behandeling kunnen we eventueel napraten en een inzichtkaartje trekken waar een mooie spirituele boodschap op staat.

Aangezien blokkades geleidelijk ontstaan is het bijna niet mogelijk om de ze in 1 sessie op te lossen. Hierdoor is zeker in het begin een frequentie van 1 behandeling in de week aan te raden. Zodra er verbetering komt kunnen we de behandelingen gaan verminderen.

Uiteindelijk ben jij zelf degene die de genezing bewerkstelligt en dus ook in zekere mate verantwoordelijk voor je eigen genezing!

60 minuten € 50