13 CHAKRA'S & VOETREFLEX

NIEUWE ONTWIKKELING VAN DE CHAKRA'S

De nieuwe tijd staat voor de fase, waarin de wereld zich nu bevindt. De nieuwe tijd, omdat er veranderingen plaatsvinden op allerlei gebieden.
Kijk maar naar internet, de vervaging van grenzen, de versmelting van culturen. Voorheen waren er 7 basischakra's maar in deze nieuwe tijd zijn er 6 hoofdchakra's tot ontwikkeling gekomen. De aarde is op een hogere trillingsfrequentie aan het komen. Deze hogere trillingen dragen zorg dat de energetische blokkades, stagnerende gedragspatronen, uitgezuiverd en getransformeerd worden. We moeten ruimte creëren voor vernieuwing. Transformatie!

Het bewustzijn van de mens ontwikkelt zich ook ontzettend snel en de chakra's zijn heel belangrijk geworden. Ze zijn immers de poorten waardoor je toegang hebt tot je hogere bewustzijnsgebieden.

Om tot deze hogere bewustwording te komen hen je verfijnde instrumenten nodig...de 13 chakra's.
De chakra's geven de kracht van het bewustzijn door naar het lichaam, dat hierdoor met 13 niveau's van spirituele energie wordt gevoed.
Via de chakra's worden zo het meridiaan systeem in het lichaam gevoed. Hierdoor wordt de spirituele energie getransporteerd naar de organen en lichaamsfuncties.

Het fysieke lichaam wordt dus gevoed met de energie uit je bewustzijn. "Een gezonde geest, een gezond lichaam" zou vertaald kunnen worden met "een hoog bewustzijn, een gezond lichaam". Voor de lichamelijke gezondheid is dus heel belangrijk dat de bewustwording aangegaan wordt. Hierdoor zal je lichamelijke gezondheid verbeteren.
Bewustzijn ontwikkeling stimuleert de gezondheid van het lichaam!

 

HET TWEEDE IMMUUNSYSTEEM

Ook wordt het 2e immuunsysteem in de Nieuwetijd behandeld. Het beschermt tegen overbelasting en zorgt voor een grotere weerstand. Het zenuwstelsel wordt weerbaarder en minder stressgevoelig.

 

WAT ZIJN CHAKRA'S

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel of werveling. Chakra's zijn energie- en bewustwordingscentra in het menselijke lichaam. De chakra's zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energiewervelingen van de menselijke aura. Instructies hoe de chakra's geactiveerd kunnen worden zijn al terug te vinden in geschriften uit India circa 500 v. Chr.

Chakra's zijn de energiecentra in ons lichaam, die energie opnemen en verdelen over het lichaam. Elk chakra regeert een bepaald levensgebied en overactiviteit of onderactiviteit heeft bepaalde gevolgen. Elk chakra doorstraalt het lichaam en heeft een voor die chakra specifieke invloed op de orgaanfuncties, de bloedsomloop, de hormoonhuishouding en ook de emoties en ons denken.

Voorbeeld : Eerste chakra, Muladhara (=wortel). Doelen zijn stabiliteit, aarden, voorspoed, vertrouwen. Bij overactiviteit: zwaarheid, traagheid, overgewicht, hamsteren, materialisme. Bij onderactiviteit: herhaaldelijke angst, gebrek aan discipline, rusteloos,te licht, zweverig.

Alle chakra's zijn verbonden met kleuren, klanken en symbolen die overeenkomen met de energetische frequentie van een bepaalde energiewerveling.

WAARVOOR

  • Ondersteuning en herstellen van balans bij alle klachten die in verband gebracht kunnen worden met  blokkade/afwijkingen van één of meerdere chakra's
  • Hormonale klachten, bijv. na zwangerschap, in puberteit, bij overgang
  • Ziekte en herstel
  • ADHD, ADD, Autisme
  • Hoog gevoeligheid
  • Allergieën
  • Depressie
  • Nieuwetijdskinderen en volwassenen

DE BEHANDELING

De behandeling gaat alleen op de voeten en onderbenen, en je ligt heerlijk ontspannen op je rug.
Het zijn zachte aanrakingen,dus geen massage, maar het effect is des te groter.


60 minuten € 60,00


Bronvermelding: Soleil