Chinese voetmassage


Oud Chinees gezegde :"Voeten weerspiegelen de ziel".

Chinese Voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek (4000 jaar oud) die er voor zorgt dat je vitaal en gezond blijft.
En het brengt je lichaam in balans
door het behandelen van reflexpunten en meridianen op de voeten en onderbenen.
In Oosterse landen is een voetmassage niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
Hier in het Westen gaan we pas naar de dokter als we klachten hebben. In China hebben ze een andere visie. Zij hebben als uitgangspunt :"voorkomen is beter dan genezen".

Een dokter is er juist om de patiënt gezond te houden!


WAAROM?

Door regelmatig een voetmassage te ontvangen blijft het lichaam vitaal, jong en gezond en het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen.
Tijdens de behandeling worden de reflexzones in de voet gemasseerd die corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren.
Ook de meridianen (energiebanen) in de onderbenen en voeten worden behandeld.
Door de voeten en onderbenen uitgebreid te masseren met de handen en de speciale stick, stimuleer je het lichaam om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen en ziektekiemen minder kans krijgen om het lichaam aan te vallen.
Het werkt ontspannend en reinigend.
Het doel van de massage is om de blokkades die hier te vinden zijn te herstellen. Hierdoor krijgt men een algemeen welbevinden.

BEHANDELING:

Ontvangst in een warm voetenbad met originele voetkruiden uit China. Dit voetenbad stimuleert de doorbloeding en "voedt" het bloed. Ideaal om vermoeidheid kwijt te raken en om in goede conditie te blijven.

  • Het bevordert het ontgiften van het lichaam
  • Het zorgt voor warme voeten
  • Bevordert de vitaliteit
  • Stimuleert de spijsverterin

Voor de massage wordt er een speciale Chinese voetmassagecreme voor een genezende werking gebruikt. Het geeft het vermoeide lichaam en geest een ontspannende werking.Er wordt tot en met de knie gemasseerd omdat er in het onderbeen en de knie belangrijke meridiaanpunten liggen.
De behandeling is dus laagdrempelig want alleen de voeten en onderbenen zijn onbedekt.

Kosten:

60 minuten €55,00