GO4BALANCE PHYTOTHERAPY

GO4BALANCE is een productengamma in de fytotherapie of kruidengeneeskunde gebaseerd op de vier elementenleer.

TRUST (en zijn variant TRUST MILD), ENJOY (en menopauze complex ENJOY45+), EMPOWER en FOCUS druppels vormen samen GO4BALANCE. Deze druppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal en lichamelijk en energetisch vlak.

Aarde, water, vuur en lucht zijn vertegenwoordigd in alles om ons heen. Ieder mens heeft de vier elementen ook in een bepaalde verhouding in zich. Wanneer er een onevenwicht is in één element is er ook onevenwicht in het andere element.

Laat de vier kruidenflesjes jou inspireren en ondersteunen om jouw Aarde (TRUST, TRUST MILD), Water (ENJOY, ENJOY45+), Vuur (Empower) en Lucht (FOCUS) element in optimale balans te brengen.

Vaak worden er 2 soorten kruidendruppels gecombineerd voor het beste effect. Laat je wel goed adviseren en respecteer altijd een tussentijd van 3 uur van inname.

Elk flesje is een krachtige synergie van verschillende kruiden die snel en effectief inwerken. Ze zijn voor orale inname bestemd en kunnen door het hele gezin worden gebruikt (kinderen vanaf 3 jaar, volwassenen en ouderen).


TRUST: BRENGT RUST EN ZORGT VOOR GOEDE NACHTRUST

Je slaapt moeilijk in en wordt 's nachts maar al te vaak wakker? Je bent angstig, je piekert veel en je voelt je onrustig?De TRUST druppels hebben een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest en ondersteunen het natuurlijke slaapproces en laten je fris en helder wakker worden. Ze dienen ook als hulpmiddel bij mentale onrust en zenuwachtigheid (spasmen,tics,spanningen,hyperactiviteit,ADHD en andere psychomotorische uitingen. En kunnen verslavingen een halt toe roepen zoals roken, alcohol- en eetverslaving. 

Let op: niet in combinatie met antidepressiva


TRUST MILD: IK BRENG RUST IN JE HOOFD

Om kinderen (zoals de overbelaste student en hyperactieve kinderen) en volwassenen (piekeraars en mensen die regelmatig last hebben van een psychische overbelasting) te helpen om hun gevoelens van angst en onrust beter te doorstaan. De TRUST MILD druppels hebben een positieve werking op de gemoedstoestand en een zachte rustgevende werking op lichaam en geest. Het heeft een kalmerende werking bij lichte migraine of lichte hartklachten die hun oorsprong vinden vanuit een nerveuze aard. Heilzaam bij ADHD en andere vormen hyperactiviteit en ook voor kinderen die bedplassen als gevolg van een angstig en onrustig gevoel.


ENJOY: IK BRENG VREUGDE EN ONTSPANNING WANNEER HET EVEN NIET MEEZIT

Je bent gevoelig en prikkelbaar voor wat zich voordoet om jou heen? Heb je last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen? De ENJOY druppels hebben een ontspannende werking op lichaam en geest en dragen bij tot een goed gevoel. Je verhoogt je stressbestendigheid en geniet weer van elke dag! Aangewezen bij mensen die kampen met psychosomatische en chronische pijnen. Voor vrouwen: ze ondersteunen een goede menstruatiecyclus en sterken je om menstruatiekrampen beter te doorstaan. Ook voor vrouwen met premenstrueel syndroom.


ENJOY 45+: STRALEND DOOR DE MENOPAUZE

Heb je soms last van opvliegers, stemmingswisselingen, stress, vermoeidheid of andere ongemakken ten gevolge van de menopauze? De ENJOY 45+ druppels zorgen voor een ontspannen en positief gevoel voor vrouwen tijdens de menopauze die willen genieten en zich goed in hun vel willen voelen. Nachtelijk zweten, gewichtstoename,vaginale droogte, slapeloosheid worden door de druppels op een natuurlijke wijze ondersteund en helpen om deze ongemakken beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol vertrouwen doorleeft.


EMPOWER: IK BRENG ENERGIE EN VITALITEIT

Je voelt je moe en futloos en het ontbreekt je aan energie en vitaliteit? Je wilt graag vooruit, je wilt dingen doen en tot actie komen? De EMPOWER druppels staan synoniem voor een echte opkikker. Ze wekken het vuur in je aan en stimuleren lichaam en geest. De druppels hebben een belangrijk ontgiftend karakter en zijn dus zeer zinvol tijdens reinigingskuren. Ook bewijzen zij hun nut tijdens vermoeidheid, tijdens herstel na operatie of burn-out. Ze ondersteunen de reinigende functie van de lever, daarom zijn ze aangeraden na overmatige consumptie van vetten, suikers en alcohol. Ok een prima helper als je start met een dieet.


FOCUS: IK BRENG CONCENTRATIE EN ZET AAN TOT STRUCTUUR

Heb je last van concentratieproblemen, en ben je soms vergeetachtig? Kan je je aandacht moeilijk vasthouden? Gaat studeren moeilijk voor jou? De FOCUS druppels dragen bij aan een beter concentratievermogen en hebben een positieve invloed op jouw leervermogen. Ze dragen toe aan een alertere geest, en zijn ideaal voor studenten tijdens de examenperiode en voor al wie hun geest willen aanscherpen. FOCUS brengt overzicht ten tijde van stress. Ook bij last van koude handen en een slechte doorbloeding, en hoofdpijn tot migraine toe. De druppels dragen toe tot een betere cerebrale en veneuze doorbloeding en verbeteren het geestelijke uithoudingsvermogen.


CLEAR SKIN DETOX KRUIDENDRUPPELS

Heb je last van onzuiverheden zoals acne, puistjes, mee-eters, rode en/of geïrriteerde huid? Dan is het aangewezen om een kuur te volgen van 6 tot 12 weken voor een dieptereiniging. Ook voor volwassenen die kampen met huidonzuiverheden of die hun huidbeeld willen verzorgen na bijvoorbeeld langdurig alcoholgebruik, tabak, medicatie, zonnebrand,...Het verminderd roodheid, irritaties en puistjes. Brengt de onzuivere huid tot rust. Voorkomt nieuwe ontstekingen. Draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid en reguleert de talgproductie.


CLEAR SKIN DETOX ROLLER

Heb je last van huidonzuiverheden zoals acne, puistjes en mee-eters? Heb je misschien een rode of geïrriteerde huid? Reinig dan je huid met een beetje water en stip 3 a 4 keer, verspreid gedurende de dag, de CLEAR SKIN ROLLER aan daar waar je last heb van onzuiverheden. Je kan de roller gebruiken voor je gezicht, in je nek, je schouders en je rug.

MASSAGECREMES

Ook is er een assortiment van vier massagecremes op basis van essentiële oliën, die door hun unieke samenstelling elk een specifieke werking hebben.

Ze zijn aangewezen bij lichamelijke klachten, geestelijke of emotionele problemen zoals angst, stress, verdriet, vermoeidheid en concentratieproblemen.

Ze dienen te worden aangebracht op de huid via zachte massage en brengen op deze manier ordening in het lichaam met als doel het evenwicht te herstellen tussen Lichaam en Geest, om zo weer optimaal te kunnen functioneren.

Door de voetzolen te masseren, vermindert spanning in het hele lichaam: alle inwendige organen zijn door zenuwbanen verbonden met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Maar je kunt ook een nootje massagecreme aanbrengen op andere contactpunten of meridiaanpunten van het lichaam. Deze suggestiepunten vind je op de bijsluiter in het verpakkingsdoosje.

ADVIES

Wil je advies welke druppels er bij jou passen? Of wil je graag een flesje op massagecreme kopen?Neem dan gerust contact met mij op. Of kijk op www.go4balance.be voor meer informatie en doe de test!

KOSTEN

Kruidendruppels 10 ml €9,90

Kruidendruppels 20 ml €18,00

Detox druppels 20 ml €18,00

Derox roller 10 ml €18,00

Massagecreme 100 ml €28,00