GO4BALANCE PHYTOTHERAPY

GO4BALANCE is een productengamma in de fytotherapie of kruidengeneeskunde gebaseerd op de vier elementenleer.

TRUST (en zijn variant TRUST MILD), ENJOY (en menopauze complex ENJOY45+), EMPOWER en FOCUS druppels vormen samen GO4BALANCE. Deze druppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal en lichamelijk en energetisch vlak.

Aarde, water, vuur en lucht zijn vertegenwoordigd in alles om ons heen. Ieder mens heeft de vier elementen ook in een bepaalde verhouding in zich. Wanneer er een onevenwicht is in één element is er ook onevenwicht in het andere element.

Laat de vier kruidenflesjes jou inspireren en ondersteunen om jouw Aarde (TRUST, TRUST MILD), Water (ENJOY, ENJOY45+), Vuur (Empower) en Lucht (FOCUS) element in optimale balans te brengen.


Elk flesje is een krachtige synergie van verschillende kruiden die snel en effectief inwerken. Ze zijn voor orale inname bestemd en kunnen door het hele gezin worden gebruikt (kinderen vanaf 3 jaar, volwassenen en ouderen).


MASSAGECREMES

Ook is er een assortiment van vier massagecremes op basis van essentiële oliën, die door hun unieke samenstelling elk een specifieke werking hebben.

Ze zijn aangewezen bij lichamelijke klachten, geestelijke of emotionele problemen zoals angst, stress, verdriet, vermoeidheid en concentratieproblemen.

Ze dienen te worden aangebracht op de huid via zachte massage en brengen op deze manier ordening in het lichaam met als doel het evenwicht te herstellen tussen Lichaam en Geest, om zo weer optimaal te kunnen functioneren.

Door de voetzolen te masseren, vermindert spanning in het hele lichaam: alle inwendige organen zijn door zenuwbanen verbonden met reflexpunten aan het oppervlak van de voetzolen.

Maar je kunt ook een nootje massagecreme aanbrengen op andere contactpunten of meridiaanpunten van het lichaam. Deze suggestiepunten vind je op de bijsluiter in het verpakkingsdoosje.

ADVIES

Wil je advies welke druppels er bij jou passen? Of wil je graag een flesje op massagecreme kopen?Neem dan gerust contact met mij op. Of kijk op www.go4balance.be voor meer informatie en doe de test!

KOSTEN

Kruidendruppels 10 ml €9,90

Kruidendruppels 20 ml €18,00

Massagecreme 50 ml €14,95

Massagecreme 100 ml €21,95