KLANKBAD MEDITATIE

Liggend op een matje wordt je eerst meegenomen in een korte geleide meditatie; een reis door je lichaam om bewust te worden van jezelf. Terwijl je ligt breng je je gedachten en gevoelens naar binnen, in jezelf.

Daarna wordt je “ondergedompeld” in klanken van verschillende klankschalen, oceandrum, rainsticks en koshi’s en de gong. De klanken helpen je dieper te ontspannen en je lichaam, geest en ziel te voeden. Ze brengen een positieve verandering in jezelf en werken in op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Het werkt diep in op je onderbewustzijn en zorgt dat oude patronen doorbroken worden.

De klank en trilling is als een innerlijke massage voor je lichaam.Doordat ons lichaam voor zo'n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam.Door de mooie klanken houdt je even op met "denken" en kun je loslaten wat je bezig houdt. De klanken komen jouw energieveld binnen en resoneren daar waar nodig in je lichaam , geest en ziel om bewust te worden en los te laten. Wanneer je alles toelaat in je lichaam, zodat de trillingen zijn werk kunnen doen, kan het een healing zijn en doe je nieuwe energie op.

Een klankbad kan je in een diepe ontspanning brengen en ondersteunt je om dichter bij jezelf te komen. Het brengt je meer in harmonie met jezelf en je omgeving. Dit heeft weer een positieve werking op je geheugen en concentratievermogen. Daardoor kan er meer rust komen in je denkproces en dagelijkse leven.

Waarom woorden om uit te leggen wat klank bij iemand kan doen. Kom het zelf ervaren op één van de bijeenkomsten. Elke keer is het weer anders en een prachtige belevenis en verrassende ervaring.Je bent van harte welkom.

Neem een slaapzak of dekbed (in iedergeval iets zachts waar je een uur op kan liggen) ,een grote handdoek of plaid om je toe te dekken, een kussentje voor onder de knieën en het hoofd en warme sokken mee en makkelijk zittende kleding. Kleed je warm aan zodat je echt prettig kunt liggen zonder koud te worden.

Het klankbad duurt een uur.

Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn zodat je rustig een plekje kunt zoeken. Na het klankbad wordt er een glas thee aangeboden en is er de gelegenheid om eventueel iets te vragen of te delen.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er een bijeenkomst is? Stuur dan een mail naar jose@wishuwell.nl

 

Er kan ook voor een (privé)sessie op locatie gekozen worden, de details bespreken we samen.