WISH-U-WELL Experience


"Dit is meer dan een ontspanningsmassage!"
"Nog niet eerder zo'n ervaring gehad met een massage!"
Dat hoor ik regelmatig als mensen aan het bijkomen zijn van deze "experience".

Deze diepe ontspannende behandeling is ontstaan vanuit verschillende soorten massages en technieken en dus een unieke ervaring en beleving van al je zintuigen!
Als een vloeiende dans langs je lichaam zorgt deze massage ervoor dat je brainwaves steeds dieper naar Delta afdalen. Dat is de staat waar je kan herstellen, transformeren en helen. 

Een moment voor jezelf, je bewust te worden van je lichaam, gedachtes en gevoelens...

Door de stilte in jezelf te ontdekken kun je antwoorden vinden die in jouw aanwezig zijn.

Ik werk intuïtief, gebruik verwarmde basisolie vermengd met etherische olie die is afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt.

Het is een combinatie van westerse en oosterse massages met als doel een uitgebalanceerde en vrije stroom van Qi te bewerkstelligen, waardoor lichaam en geest kunnen helen. Een verstoorde energiebalans kan weer in evenwicht worden gebracht maar ook probleemgebieden van onderrug, nek en schouders kunnen goed behandeld worden.

Voel je energie weer stromen en voel het Licht in jezelf schijnen!
WAT DOET HET?

De balans tussen lichaam, geest en ziel wordt met deze helende massage weer hersteld. Deze behandeling verbetert de gezondheid van zowel lichaamsstructuur als van het bewegingsapparaat. Het heeft een goede invloed op het zenuwstelsel zodat de levensenergie door het lichaam stroomt.

De aandacht wordt gericht op het openen en doorstromen van de meridiaan energie (Qi) in je lichaam en op het vrij laten stromen van van Qi en het afvoeren van blokkerende Qi.

Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze t aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.

Deze massage zorgt voor:

 • diepe ontspanning van lichaam en geest
 • betere doorbloeding in de spieren
 • betere energiestroming van de meridianen
 • verhoging van de weerstand
 • reguleren van de bloeddruk
 • beter geaard, beter in je kracht

Dit alles gebeurt intuïtief en misschien blijf ik wat langer op een gebied masseren dat wat extra aandacht nodig heeft.

Het zorgt voor ontspanning, vermindert stressklachten en verhoogt tevens de bloedcirculatie. Bovendien worden de (verzuurde) afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd. Daarnaast werk ik ook op de meridianen (energiebanen) die ervoor zorgen dat lichaam en geest weer in balans kunnen komen en je natuurlijke zelfhelende kracht van je lichaam gestimuleerd word.


OMSCHRIJVING VAN CHI EN MERIDIANEN

De behandelmethode gaat uit van Chi. De levensenergie die maakt dat we ons goed voelen, zolang deze gelijkmatig via de meridianen (Chi-kanalen) door onze spieren, botten, huid en weefsel kan stromen.
De Chi wordt uitgenodigd om weer door het lichaam te gaan stromen.
Stel een meridiaan voor als een beek, die stroomt door het lichaamslandschap. hij volgt daarbij de meest natuurlijke weg. Het water in de beek is de energie die je doet leven. In een gezond lichaam is er genoeg energie op de juiste plaats en stroomt de beek zonder opstoppingen.
Wanneer de beek (Chi) belemmeringen of blokkades op zijn natuurlijke pad tegenkomt, ontstaan er vage klachten in het landschap (lichaam).


Waar kan het bij helpen?

De massage kan een ondersteuning zijn bij:

 • nek-, en schouderklachten
 • rugklachten
 • hoofdpijn
 • stressklachten
 • burn-out
 • depressieve klachten

Kosten :

60 minuten €60,00 (rug/nek/schouders/hoofd/voeten) 
75 minuten €72,50 (rug/nek/schouders/benen/hoofd/voeten)
90 minuten  €85,00 (rug/nek/schouders/benen/hoofd/buik/voeten)