Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik werk alleen op afspraak, zodat ik voor iedereen ook echt de tijd kan nemen.

Whatsappen is het snelst : 06-43165394

Mailen mag ook naar jose@wishuwell.nl

Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet opnemen. Je kunt een boodschap inspreken  (met duidelijk je naam en telefoonnummer) zodat ik je zo snel mogelijk terug kan bellen.

Openingstijden:

Ma: 10.00u-16.00u
Di:  10.00u-16.00u
Wo: 10.00u-16.00u
Do:  10.00u-16.00u
Vrij: 10.00u-15.00u

Za en zo vier ik mijn weekend!


De praktijkruimte is via de zijkant van het huis te bereiken en bevindt zich in de achtertuin in het tuinhuis. Parkeren kan gratis in de straat.
Er is geen wachtkamer maar er zijn diverse zitjes in de tuin en als het regent kun je onder de veranda plaatsnemen. Als je echt te vroeg voor de afspraak bent, is een wandeling door het prachtige park in het Petenbos een aanrader! Voor een eventueel toiletbezoekje mag je gebruik maken van het toilet in mijn huis.


Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle praktijk en tuin, want daar begint al de ontspanning en beleving!

PRAKTIJK WISH-U-WELL


José Wisselo
Boslaan 137
3904 KG  Veenendaal
mob:  06 4316 5394

e-mail:  jose@wishuwell.nl

kvk : 50886134

btw : NL001924268B41

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak.

Behandeling alleen volgens afspraak!


ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)


PRIVACY VERKLARING

Praktijk Wish-U-Well (José Wisselo) is zich er van bewust dat je vertrouwen stelt in haar en ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om jou privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel, en waarom en dat ik verantwoordelijk ben voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


CONTACTGEGEVENS:

-Praktijk WISH-U-Well

-Praktijkeigenaar: José Wisselo

-Boslaan 137

-3904 KG Veenendaal

-Tel:+31643165394

-jose@wishuwell.nl

-www.wishuwell.nl

-Kvk: 50886134

-BTW: NL001924268B41

-CAT: 20181085


Praktijk Wish-U-Well verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Behalve de AVG ben ik ook lid van CAT (Collectief Alternatief Therapeut). Deze zijn van invloed op de doeleinden waarvoor ik persoonsgegevens vastleg.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

-Voor-en achternaam

-Adresgegevens

-Geslacht

-Geboortedatum

-Telefoonnummer

-E-mailadres

Op mijn mobiele telefoon staan alleen je voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.


Praktijk Wish-U-Well verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou wanneer je die zelf aan mij verstrekt en die nodig zijn voor de uitvoering van mijn diensten.

-Gezondheidgegevens

-Medicatie

-Werk/sport/gezinssituatie

-onder behandeling van een dokter, specialist of therapeut


Praktijk Wish-U-Well verwerkt de persoonsgegevens voor de volgende doelen:

-Je te kunnen bellen,whatsappen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.

-Je te kunnen informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten.

-Je klacht of wens zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

-Het bijhouden van de voortgang van de behandelingen

-Het afhandelen van een betaling


Wanneer je een e-mail, whatsapp, sms of ander bericht naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die gegevens bewaar. Ik vraag naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende behandeling relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om je vraag naar een desbetreffende behandeling goed uit te kunnen voeren. Voor de behandeling zal er nog een kort intake gesprek plaatsvinden zodat er een goede inschatting gedaan kan worden, wat voor massage en techniek het beste bij je past op dat moment. 


Praktijk Wish-U-Well noteert deze gegevens schriftelijk. Ik heb als enige toegang tot die gegevens en ze worden in een afgesloten kast met slotje bewaard.

Praktijk Wish-U-Well heeft een geheimhoudingsplicht.

Praktijk Wish-U-Well gebruikt geen computer programma's.

Praktijk Wish-U-Well bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Praktijk Wish-U-Well verkoopt de gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Praktijk Wish-U-Well gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Praktijk Wish-U-Well maakt gebruik van social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) om diensten en informatie te delen. Lees de privacyverklaring van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Praktijk Wish-U-Well neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

-Je hebt altijd het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Praktijk Wish-U-Well en heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

-Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoet. Als je vragen hebt over dit privacybeleid kun je contact met mij opnemen.