REIKI

Herken je dit?  

  • zit je niet zo lekker in je vel
  • heb je het gevoel dat er iets geblokkeerd is
  • last van spanningen en stress
  • burn-out, lusteloosheid, oververmoeidheid
  • emotionele problemen
  • angsten (faalangst,nervositeit,gebrek aan zelfvertrouwen)
  • pijnklachten (spierpijn, hoofdpijn, rug-nek-schouderklachten, blessures)

Met Reiki kan ik je helpen om eventuele blokkades op te heffen en je energie weer te laten stromen,waardoor klachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen.

Ook kan er dieper ingewerkt worden op bijv. een disbalans op het emotionele niveau (angst, verdriet,trauma). Ik kan je extra kracht en steun geven waardoor je bepaalde gebeurtenissen beter zal aankunnen en de negatieve effecten ook minder zijn.

Reiki helpt op ieder gebied in het leven bij o.a. stress, lichamelijke en emotionele verwerkingsproblemen, depressies en angsten.

Reiki is er voor iedereen die energie, kracht, verlichting, inzicht en/of rust wil hebben.

DE BEHANDELING


Tijdens de behandeling kan de ontvanger liggen of zitten, lekker ontspannend waarbij de kleding gewoon aan blijft. Alleen je horloge en sieraden gaan af en je schoenen gaan uit.

Ik leg mijn handen op hoofd, lichaam en benen waardoor de energie gaat stromen. Na de behandeling mag je een kaart trekken met een bijzondere Reiki boodschap.

Soms ervaar je iets, soms niets. Reiki gaat gewoon haar eigen weg en zal doen wat voor jou nodig is.

Reiki kan veel positieve effecten hebben. Soms zul je de werking tijdens de behandeling kunnen waarnemen als tinteling, of warmte of rillingen maar ook kunnen er emoties los gaan komen welke je onbewust hebt onderdrukt.

Het is na de behandeling aan te raden veel te drinken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen kunnen wegspoelen. Je kan je in de eerste instantie wat minder prettig voelen. Op zich is dat een goed teken. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij.

Een Reikibehandeling werkt diep ontspannend, rustgevend en geeft verlichting in lichaam en geest. Zij ruimt blokkades op en stimuleert herstel en balans. Zij geeft ondersteuning en zet je weer in je eigen kracht door het zelfgenezend vermogen wat we allemaal bezitten. Na een behandeling voel je dat je energie is opgeladen.

Behandelingen in mijn praktijk zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar balans, persoonlijke groei, een genezingsproces wil ondersteunen of behoefte heeft eens even lekker te ontspannen. Aangezien blokkades geleidelijk onstaan is het bijna niet mogelijk om ze in één sessie op te lossen. Zie het als het pellen van een ui. Laagje voor laagje kom je tot de kern. Ik adviseer dan ook om meerdere behandelingen te ondergaan, zodat er steeds tijd is voor herstel en transformatie.

Ik adviseer je om zowel bij fysieke als psychische klachten eerst een reguliere arts te raadplegen.

Een Reikibehandeling kan hierbij wel heel goed als ondersteuning werken.

WAT IS REIKI?

Reiki is een traditionele Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van “Universele Levensenergie” via je handen aan een ander (of jezelf). De methode van Reiki handoplegging is herontdekt door dr. Mikao Usui

Deze “Universele Levensenergie”is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat we gezond zijn en blijven doordat het zelfherstellende vermogen van ons lichaam goed werkt.

Iedereen is na zijn geboorte in staat om die energie vrijelijk in zich op te nemen en door te geven. Door het verdringen van heftige emoties in de eerste levensjaren wordt echter bij vrijwel iedereen dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd.

Door deze blokkade kan de “Universele Energiestroom” verstoort raken en ervaren we dat bijvoorbeeld als onbehagen, onrust of zelfs ziekte.

D.m.v Reiki kunnen we ervoor zorgen dat de subtiele levensstroom weer krachtig genoeg wordt en in balans komt.
Hierdoor gaan we ons beter voelen en kan het zelfherstellende vermogen van ons lichaam weer beter zijn werk doen. Waar Reiki naartoe stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost, zodat het uit ons systeem kan verdwijnen.

“Reiki” valt misschien niet te verklaren, maar wel te ervaren”.

Zie het alsof je net als je telefoon even aan de oplader wordt gelegd.


Reikibehandeling

30 minuten          € 35,00

60 minuten          € 60,00


REIKIBEHANDELING MET KLANKSCHALEN            

60 minuten          € 60,00


REIKI / MASSAGE / KLANKSCHALEN              

90 minuten          € 85,00