DRUM HEALING


Een sjamanendrum is een oeroud instrument dat je uitnodigt om haar ritme te volgen en met je innerlijke zelf in contact te komen. Het geluid van de drum is een oergeluid, net zoals het ritme van je hartslag. 

De kern van Sjamanisme is dat alles wat leeft bezield is. Alles is energie, bewustzijn, scheppingskracht en essentie. Dit stroomt door elk bezield wezen heen : een zaadje in de grond, een bloem, een struik of boom, de zee, dieren en de mens. Ieder levens organisme is daardoor heilig en alles is met elkaar verbonden.

Door de oerklanken van de drum kan er van alles gebeuren in ons lichaam. Door het ritme van de drum raak je in een ontspannen toestand tussen waken en slapen, waardoor het onderbewustzijn opengaat. Het stelt ons in staat om diep in onze eigen kern te reiken, zodat er losgelaten wordt wat niet langer nodig is.

De trilling werkt door het hele lichaam heen en kan een reset geven, de meridianen weer in lijn brengen en de chakra's zuiveren.

Het stimuleert fysieke heling, emoties worden voelbaar, blokkades kunnen zich op deze manier in je lichaam oplossen en bepaalde inzichten kunnen zich aandienen. Bij iedereen resulteert dit in een andere uiting. De een krijgt een huilbui, de ander schiet in de lach. Het geeft een bepaalde rust en kracht en een dieper zelfbewustzijn. 

De Sjamanendrum heeft een andere trilling dan de klankschalen en is door het hele lijf voelbaar. De intense drum zorgt ervoor om de "never-ending" stroom aan gedachtes in je hoofd uit te schakelen en je over te geven aan de trillingen die de drum opwekt. Verder hoef je helemaal niks te doen, enkel te ervaren.
DE BEHANDELING

Therapeutisch drummen maakt gebruik van de resonantie van de trommel.

We beginnen met een ademhaling- en grondingsoefening en vervolgens begin ik met het drummen van de hartslag. Deze verbind ons met de veiligheid van Moeder Aarde, de hartslag die wij ervaren als kind in de baarmoeder.

Vervolgens ga ik met de drum langs jouw lichaam, terwijl jij dieper wegzakt......

Tijdens deze reis kun jij ook jouw Krachtdier ontmoeten door middel van een geleide-meditatie en aan het einde van deze reis mag jij een inzichtkaart trekken uit Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set. De heilige symbolen bieden ons hoop, laten ons kansen zien, inspireren ons creatief te zijn, moedigen ons aan om sterk te zijn en ze delen ons hun kennis.

60 minuten €65,00