BREUSS MASSAGE


De Breuss massage is een fijngevoelige, sterke energetische rugmassage die in staat is psychische energetische en lichamelijke blokkades op te lossen. 


Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breussmassage een ideale voorbereiding op de Dorn Methode. Maar de massage kan ook na een Dornbehandeling gegeven worden om de wervelkolom meer te strekken.


Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias of een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen.
De zachte Breuss massage van de wervelkolom gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden.
Het kan de sleutel zijn voor het oplossen van vele problemen in ons bewegingsapparaat, in het bijzonder in het heiligbeengebied.
De massage wordt met de handen uitgevoerd om de rug meer te strekken en de veerkracht van de tussenwervelschijven te stimuleren. Ook wordt er het heilzame st. Janskruid olie gebruikt en wordt de wervelkolom even afgedekt met speciaal zijdepapier voor meer dieptewerking.


30 minuten : € 35,00


Bronvermelding : Dorn instituut