KLANKSCHAAL MASSAGE

Een Klankschaalmassage geeft diepe ontspanning en werkt op alle niveaus:

  • Lichamelijk
  • Emotioneel
  • Mentaal
  • Spiritueel

Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen. Geluid heeft een bepaalde uitwerking op ons lichaam; het bezorgt je kippenvel of juist een prettig gevoel. Daarnaast kunnen bepaalde klanken en geluiden gevoelens, beelden en herinneringen oproepen. Hierdoor kunnen deze gevoelens loskomen.
Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Hierdoor worden trillingen op een mooie manier door ons lichaam geleid.
Zie het als een steentje dat in het water cirkels creëert, zo zet de klank van de schaal je in beweging.
De harmoniserende klank van een klankschaal werkt niet alleen in op het lichaam, maar ook op het energetische systeem. Daardoor komen gevoelens los en kun je, als je dat wilt jezelf ontladen.

DE MASSAGE

De Klankschaalmassage kan over de kleding heen gegeven worden. Uiteraard lig je heerlijk ontspannen op de zachte massagetafel. Er wordt met de schalen langs het lichaam gewerkt en op verschillende chakrapunten gezet, bijvoorbeeld op de onderrug of tussen de schouderbladen. Voor hooggevoelige personen is het ook fijn om de schaal bij de voeten te houden om beter te gronden. Op deze manier wordt je lichaam "gemasseerd" met de trilling van de schaal.

30 minuten €30,00
60 minuten €50,00

Er kan ook een combinatie van klankschalen en massage met olie gegeven worden.
Ik begin de massage met klankschalen om zo in een diepe ontspanning te komen. Zeker als je erg druk in je hoofd bent en moeite hebt om te ontspannen is dit een prettige manier om "weg te zakken".
Daarna worden achterzijde en voorzijde van het lichaam met olie gemasseerd. Daar waar blokkades of pijnpunten zitten kan ik de schaal extra gebruiken om dieper in te werken. Ik sluit de behandeling weer af met de klankschalen.
De één waant zich in Tibet, de ander ziet prachtige kleuren.....Voel en ervaar de klank-trilling en laat deze bij je binnen komen. Een echte droomreis.

60  minuten  €50,00
90  minuten  €80,00 (inclusief aura/chakrahealing)
120 minuten €95,00 (inclusief aura/chakrahealing)